Stagelopen in stappen

Sollicitatiebrief

Nederlandse Vertegenwoordiging van de VN in Straatsburg
t.a.v. mevrouw M.A. van der Hoeke
Plaatsvervangend Permanent Vertegenwoordiger
p/a PV VN Straatsburg
Postbus 77112
2400 AZ Den Haag

 

Amsterdam, 12 december 2013

 

Betreft: Stage

 

Geachte mevrouw Van der Hoeke,

 

Graag wil ik solliciteren naar de stageplaats bij de Nederlandse vertegenwoordiging in Straatsburg. Sinds het begin van mijn opleiding Internationaal Beleid heeft mijn aandacht gelegen bij de Verenigde Naties en de daaraan verbonden organisaties en instellingen.

 

Mijn naam is Lisa de Vries. Ik studeer Internationaal Beleid (IB) en Europees Recht aan de Universiteit van Amsterdam. De Verenigde Naties en de daaraan verbonden organisaties nemen een grote plaats in binnen de studie Internationaal Beleid. Mijn interesse ligt bij juridische thema’s in Europees verband. Daarom heb ik naast IB de master Europees Recht afgerond. Tijdens deze opleiding ontdekte ik dat het thema mensenrechten in brede zin mij boeit. Dit is de reden dat de VN de organisatie is waar ik het liefst mijn praktijkdeel zou willen doorbrengen.

 

Met de kennis die ik in beide masters heb opgedaan denk ik in staat te zijn een goede bijdrage te leveren aan opdrachten en taken aan bij u aan de orde zijnde projecten en terreinen. Uiteraard ben ik me ervan bewust dat ik nog veel kan leren. Ik ben echter in staat zelfstandig te werken, en maak me snel nieuwe kennis eigen. Ik wil me voor de volle honderd procent inzetten om zoveel mogelijk bij te dragen aan het werk op uw afdeling.

 

Ik ben beschikbaar van april tot augustus 2014, het liefst voor een periode van 15 weken. In overleg zou ook een eerdere startdatum mogelijk in te passen zijn. Voor vragen of een nadere kennismaking kunt u mij bereiken op onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Mijn overige gegevens vindt u in bijgevoegd CV.

 

Graag neem ik in de eerste week van januari contact met u op om uw reactie te vernemen.

 

Met vriendelijke groet, 

 

Lisa de Vries

ldevries@yahoo.nl
06-77776655 
Duindoornstraat 78
1017 TH Amsterdam